Nieuwe poll: zijn we sterker geworden?

De nieuwe poll kan natuurlijk maar over één ding gaan: de nieuwe aankopen van PSV. Mertens is gekomen om Dzsudzsák te vervangen, niet de makkelijkste taak. Strootman is gekomen voor de plaats van Engelaar, wel de makkelijkste taak. Van Wijnaldum is nog niet helemaal duidelijk voor welke positie hij is gehaald. Hij kan op rechtsbuiten met Lens in de spits, maar hij kan ook op 10 met Toivonen voor hem. Maar wat vinden jullie, welke van deze spelers maken PSV beter?

Welke van deze spelers maken PSV beter?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “Nieuwe poll: zijn we sterker geworden?

 1. Sympho

  En Dzuszak weg? ahahahah
  PSV in de goot. Heerrrlijk.

    /   Reply  / 
  1. symphohater

   ga je vader pijpen nietskunner

     /   Reply  / 
   1. Sympho

    Grow up. Kind.

      /   Reply  / 
    1. Stan

     nee jou opmerkinge

       /   Reply  / 
   2. Paul

    ja dat zie je ook al op internet,vader neukt zoon,en niet zo weinig ook,het lijkt wel of de gehele mensheid besmet is.Wat wisten de mensen vroeger zonder internet.NIETS HELEMAAL NIETS

      /   Reply  / 
 2. Jood

  Goeie aankopen maar Dudzke is onvervangbaar.
  Denk dat het weer niks word zolang Frot Kutten aan blijft.
  Die verrekte wezel.

  Ach ja, maakt niet uit. Zo gaat het prima bij die boeren koop club.

    /   Reply  / 
  1. Berthie

   Volgens mij ben je niet ouder dan 10 jaar, zo ja fa heb ik wel medelijden met jou

     /   Reply  / 
 3. willie

  Wat een stelletje huichelaars bij PSV.
  Lopen ze te zeuren dat Fraser naar Den Haag kan maar ze laten hem niet zonder slag of stoot gaan.
  Misschien terecht maar hoe deden ze dat ook alweer met Ten Hag toen die bij Fc Twente werd weg gekaapt.
  Dus den Haag haal hem maar gewoon op doet PSV ook bij andere clubs.

    /   Reply  / 
 4. Henk

  lekker jaloersszz

    /   Reply  / 
 5. Peter

  Mooi man, gaan we lekker mee knallen met deze nieuwe toppers!!!
  Nog een goeie spits en centrale verdediger en we zijn niet meer te stoppen!!!

    /   Reply  / 
  1. Paul

   en dan gaan we de naam psv lekker veranderen in FC Gemeente PSV,hahaha

     /   Reply  / 
 6. Berthie

  Alle 3 maken PSV sterker, en ja dzsudszak is onvervangbaar maar dat is gullit Koeman Gomez’ van der kuilen Robben van nisterlooy romario cocu kezman Ronaldo afelay Alex en topscorer allerlei tijden koen dillen ook
  Ik ben wel van mening dat de trainer geen uitstraling heeft en ook die mag van mij eruit, zelfs een leek ziet gelijk dat berg niks is maar hij zet hem elke week weer in het veld Deze trainer heeft PSV het kampioenschap gekost hij heeft niet de wil om kampioen te worden. En speelt laf voetbal.

    /   Reply  / 
 7. Jasper

  Ik als Twente supporter ben absoluut niet jaloers. Ik denk ook niet dat deze spelers PSV beter gaan maken. Mertens is een dwerg en Chadli is beter. Strootman oke dat kan wel maar is ook niet beter dan Brama. En Wijnaldum is nog maar heel jong en is best zachtaardig.

    /   Reply  / 
  1. Jona

   Bedankt voor je inhoudelijke reactie, dat is al een goed begin. Maar Strootman niet beter dan Brama? Op welk vlak niet dan? De balbeheersing van Strootman is zoveel beter dan die van Brama, daarnaast is hij sneller, sterker, doelgerichter, vier jaar jonger én heeft hij nou al de voorkeur boven Brama in Oranje. En Wijnaldum is jong en af en toe wat naïef, maar heeft wel flink wat body hoor. Zie hem eigenlijk amper duels verliezen.

     /   Reply  / 
  2. mike

   nou strootman is 4 jaar jonger en bert van marwijk heeft hem liever bij oranje dan brama en ik vind die brama maar een slechte speler maar dat is mijn mening he :p en chadli vind ik nog jong en moet denk ik ook nog veel leren en daarbij is psv dit jaar denk ik weer heel erg goed met aanvallend spel. en daarbij is twente zeker een concurrent en ajax ook maar denk niet dat ajax nou de meest beste aankopen heb gedaan met janssen wel maar kom op zeg boerrigter komt over van rkc waalwijk en die gast van ajax cape town ik denk dat ajax alleen met janssen en die gast van az goed hun money hebben gebruikt

     /   Reply  / 
 8. Paul

  Doedszak is weg he.Die loopt nou ergens met zijn Flikker tasje rond in Ruslande

    /   Reply  / 
  1. Jona

   O ik dácht al, waar is ‘ie nou! Bedankt voor het nieuws!

     /   Reply  / 
 9. Mathieu

  volgend seizoen kan Rutten geen angsthazen voetbal meer spelen… want hij zal geen van deze 3 op de bank zetten en mertens en wijnaldum zijn allebei zeer aanvallend ingesteld en strootman geeft betere inpulsen offensief dan dat die engelaar dat doet/DEED..

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>