Nieuwe poll: Toivonen of Bakkal?

Ola Toivonen is inmiddels op drie verschillende terreinen geschorst. En dat is toch behoorlijk veel voor een nummer 10. De enige competitie waar hij nog in uit mag komen is de Europa League. Tegen FC Twente zal daarom zijn vaste vervanger Otman Bakkal weer in de basis staan. Maar moeten we nou zomaar weer Ola in de basis zetten volgende week? Tenslotte is hij een recidivist, die absoluut niet door heeft hoe erg hij zijn team en het imago van onze mooie club benadeelt. Wat vinden jullie?

Wat te doen als Toivonen terugkeert?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>