PSV verlengt toch weer met Philips.

Natuurlijk is het op zich hartstikke mooi dat PSV weer verlengt met Philips en dat de twee zo meer dan een eeuw aan elkaar verbonden zijn. Maar dat vind ik toch wat kort door de bocht. In de persverklaring staat namelijk duidelijk dat het nieuwe contract tegen huidige voorwaarden wordt verlengd, en dat betekent simpelweg dat we nog steeds maar 5 miljoen per jaar krijgen. En ik snap best dat we commercieel de afgelopen 2 á 3 jaar wat minder interessant zijn geweest, maar daarvoor hebben we toch wel wat neergezet internationaal.

En als je dan ziet dat Ajax (voornamelijk dankzij de naam, hiervoor hebben ze jarenlang internationaal niets gepresteerd) 10 miljoen per jaar vangt, dan doen wij toch wat fout. Dat is wel 5 miljoen verschil per jaar! Nou steken zij het wel structureel in verkeerde spelers, maar met het tekenen van dit contract zullen we toch wat creatiever op zoek moeten naar kleine ‘bij’sponsors. Dat zijn we gelukkig ook wel van plan.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>