Kijktip: Bedrijf in beeld in het Philips Stadion.

Vandaag staat in het RTL-programma ‘bedrijf in beeld’ het Philips-stadion centraal. In de aflevering wordt het Philips Stadion bezocht door Bas Muijs. Bas gaat onder andere helpen in de horeca, het gras maaien, de tribunes schoonmaken en een shirt bedrukken in de PSV FANstore. De kijker volgt de presentator tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden, ondertussen delen de presentatoren (naast Bas Muijs ook Mariska Hulscher en Tamara Brinkman ) hun persoonlijke ervaringen en hebben ze gesprekken met enkele medewerkers.

Ik zal proberen om later de uitzending op de site te krijgen, maar kan niets beloven. Overigens wordt hij nog de hele week herhaald. Toch wel de moeite van het kijken waard denk ik.

Bedrijf in beeld, zondag, 12.45, rtl 7.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>