PSV krijgt mogelijk nieuw stadion.

Daar gaan we weer: opnieuw zijn er plannen om PSV in een ander, nieuw stadion onder te brengen. Dat PSV wilde uitbreiden is al langer bekend, maar als Nederland het WK voetbal in 2018 of 2022 mag verzorgen, zal dat veel sneller moeten. Er wordt gesproken over een termijn van 10 jaar waarbinnen het stadion minstens 45.000 plaatsen zou moeten krijgen. Ook onderzoekt PSV de mogelijkheid om een nieuw stadion te bouwen. Toegegeven, er is nu een keer een duidelijk doel aan verbonden waardoor het ook daadwerkelijk door zou kunnen gaan. Niet dat de kans heel groot is dat we het WK binnenhalen, maar toch.

Persoonlijk zou ik het stadion gewoon laten uitbreiden. Het is voor veel supporters een belangrijke plaats geworden en dan zomaar ergens een nieuw stadion zonder geschiedenis neerzetten zou een schop tegen het zere been zijn voor alle PSV-fans. Voor het laswerk bij dat uitbreiden zou ik wel op zoek gaan naar een nieuw bedrijf; het is wel de bedoeling dat er méér plaatsen komen en niet dat de helft weer verbrandt.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “PSV krijgt mogelijk nieuw stadion.

 1. Fside

  Het is ook het oudste stadion van Nederland, al 93 jaar oud.

    /   Reply  / 
 2. hempstar

  NOOIT NOOIT NOOIT NOOIT DOEN, Heilige grond moet je niet aankomen, dit gaat ten koste van het voetbal van PSV.
  Kijk maar naar al die andere clubs die des tijds een nieuw stadion kregen, bv (hihi) ajaxus die hebben niks meer neer gezet sinds
  de arena (ja een paar dance feestjes)
  Er zijn nog zat optie met het huidige stadion, alleen nu zit er weer een jup achter die geld ruikt, en die ons gaat hersenspoelen voor een nieuw stadion. Dus blijf af van die heilige grond

    /   Reply  / 
 3. tom

  ik vindt dat ze wel een nieuwe stadion moetten bouwen voor psv. die stadion in stad vindt ik niet zo mooi. een mooi stadion is van Bayern München, zoiets moet psv ook hebben. daar kunnen ook veel mensen in. het kost wel wat maar dan heb je ook wat.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>