PSV-supporters krijgen tijdelijk nieuwe plaatsen.

De PSV-fans wiens vaste stoeltje verbrand is tijdens de brand in het Philips Stadion van vorige week krijgen andere stoeltjes in hetzelfde vak toegewezen. Stadionmanager Frank Wijnveld heeft deze tijdelijke oplossing aan de bewuste supporters laten weten. Wijnveld legde uit dat door de brand stoeltjes, betonnen delen en brandwering vervangen moeten worden. Of het op 23 september tegen de Graafschap allemaal is opgelost is nog niet zeker. Prima opgelost op deze manier, nietwaar?

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>