Brand geblust, schade onbekend.

De brand die vanochtend het Philips stadion een tijdje op zijn kop zette was snel onder controle. Al rond kwart voor 12 was het brandje geblust. Donderdag zou er een Phoxy-evenement zijn, of dat doorgaat moet nog besloten worden. De thuiswedstrijd van 12 september tegen Roda JC gaat in ieder geval wel door. De oorzaak van de brand zijn lassers in het stadion. Een paar stoeltjes vatten vlam en dat sloeg over naar het dak. Hoe groot de schade is is niet bekend.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>