Tript PSV naar Brazilië?

Het lijkt er op dat PSV de voorzomer in Brazilië gaat doorbrengen. De voorzitter van de Braziliaanse club Ceará liet weten contact gehad te hebben met een vertegenwoordiger van PSV over een vriendschappelijke wedstrijd. De trip van PSV zou in mei plaats moeten vinden (zonder WK-internationals als Afellay en Engelaar uiteraard). Volgens GloboEsporte.com is het de bedoeling dat PSV drie duels afwerkt, tegen Ceará, Vasco en tegen of Gremio of Internacional. In Brazilië trok het nieuws veel aandacht.

Het lijkt natuurlijk overdreven ver weg, maar het is een logische zet. PSV heeft sterke banden met Brazilië en omringende landen en wil die gewoon vasthouden. Zoals de laatste regel van de vorige alinea al zegt zijn ze daar dan ook erg enthousiast over een eventuele komst. En wie weet met wat voor Romario, Ronaldo, Gomes of Alex PSV zich weet te versterken terwijl ze daar zijn…

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Tript PSV naar Brazilië?

  1. jaap

    jullie hebben toch wel meer wk gangers behalve de nederlandse? en Ooijer natuurlijk ook nog, Marcellis misschien en al die buitenlanders of valt dat mee?

      /   Reply  / 
  2. soulman

    goed dat psv naar brazilie gaat misschien kunnen we wat talenten daar weg halen alleen moeten ze reker niet meenemen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>