PSV pakt alweer een clubrecord.

Als je heel vaak ongeslagen bent, pak je vanzelf een paar clubrecords. Europees gezien bijvoorbeeld stond het record voor PSV op 9 ongeslagen wedstrijden. Omdat PSV gisteren al zijn 10de wedstrijd speelde heeft de club daarmee dus wederom een record gepakt. Bovendien kreeg PSV in die wedstrijden slechts 3 doelpunten tegen, en wist in Eindhoven geen tegenstander ook maar één keer te scoren. Mooie statistieken dus die vertrouwen geven voor de tweede helft van het seizoen.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>