Nederland loot zwaar voor het EK.

Strootman, Pieters en Wijnaldum kunnen aan de bak: in de poulefase van het EK zullen ze het achtereenvolgens moeten opnemen tegen Denemarken, Duitsland en Portugal. Daarmee heeft het zo ongeveer de slechtste loting mogelijk getroffen. Bovendien komen we in deze setting niet veel PSV’ers tegen, wat dan ook nog weer jammer is. Wel zitten er nog wat ex-spelers zoals Rommedahl (jawel, nog steeds) bij Denemarken. Daarnaast is het interessant om te zien hoe Strootman en Van Bommel die kleine Eriksen volledig kapot spelen. Verder zijn het vooral heel boeiende, maar ook zware wedstrijden.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>