Wijnaldum toch in definitieve selectie Oranje.

Hoewel hij niet in de voorselectie zat, zit Georginio Wijnaldum wel in de definitieve selectie voor de oefeninterland met Engeland. Dit zal te maken hebben met de langdurige blessure die Ibrahim Afellay laatst opliep. Het is spijtig voor Wijnaldum dat de concurrentie voor de nummer 10-postie moordend is, maar het is toch weer een mooie kans om jezelf te ontwikkelen. Ook Erik Pieters en Kevin Strootman zitten erbij, wat een minder grote verrassing is. Toch is het prettig dat we weer drie spelers mogen afstaan aan Oranje, dat is wel eens anders geweest.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>