Oranje loot tegen Hiddink en Dzsudzsák.

Oranje heeft vanavond pittig geloot voor de kwalificatie voor het WK van 2014. Naast wat lullige landjes als Estland en Andorra moeten we het opnemen tegen Roemenië, Hongarije en Turkije. Laatstgenoemde wordt zoals bekend gecoacht door Guus Hiddink, maar het is natuurlijk nog maar de vraag of hij dat in 2013 ook nog steeds doet. De kans dat Balazs Dzsudzsák op dat moment nog steeds de grote man is bij Hongarije is een stuk groter. Een leuke loting dus, met een paar interessante ontmoetingen.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>