Lens niet in voorselectie Oranje, Strootman en Pieters wel.

Jeremain Lens behoort niet langer tot de 26 beste voetballers van Nederland. Hij zit niet bij Van Marwijks selectie voor Engeland-uit op 10 augustus. En dat vind ik op basis van de voorbereiding, waarin hij gewoon slecht presteert, niet onterecht. Echter, op basis van de tweede seizoenshelft is het toch wel verrassend. Aan de andere kant is Robben weer lichtgeblesseerd, dus het zou kunnen dat Lens in zijn plaats alsnog wordt opgeroepen. Pieters en Strootman zijn zoals verwacht wel opgenomen. Omdat nu ook De Jong, Janssen en Van Bommel erbij zijn is het de vraag hoeveel vertrouwen Bert nou echt in Strootman heeft.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lens niet in voorselectie Oranje, Strootman en Pieters wel.

  1. Hahaha

    Ik zie liever stroopman dan die rode kaarten pakker van Bommel. Maar ja zijn schoonzoontje word toch niet gepasseerd anders heeft onze Bert ruzzie met z’n dochter.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>