Pieters voortijdig naar de kant in gewonnen Oranje-duel.

Toch weer even schrikken, toen Erik Pieters halverwege de tweede helft het veld verliet. Omdat we gewend zijn dat hij 90 minuten maakt, en omdat hij op de grond lag op het moment van wisselen. Toch lijkt er niet te veel aan de hand te zijn, hetzelfde geldt voor Balazs Dzsudzsák die ook fit oogde en zaterdag sowieso weer in actie kan komen. En laten we het hopen, want voor beide spelers hebben we absoluut geen vervanger van hetzelfde niveau achter de hand. Oranje won de spectaculaire wedstrijd overigens met 5-3, onder andere door een assist van Afellay en een doelpunt van Van Nistelrooy.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>