Bouma verkiest voorlopig PSV boven Oranje.

Ik kan het wel waarderen, deze actie van Wilfred Bouma. Sowieso speelt hij op een wonderbaarlijk hoog niveau, en daarnaast verkiest hij voorlopig ook nog PSV boven het Nederlands elftal. Wilfred hierover: “Dat ik al weer bij de voorselectie zat van Oranje is een hele eer. Het is het hoogst haalbare, het geeft een speciaal gevoel om het Oranje-shirt aan te trekken. Toch heb ik nog even bedankt. Het lijkt me verstandiger om eerst eens een half jaar vol gas te geven bij PSV. Ik speel pas net weer. Dat ik weer dicht tegen Oranje aanzit, geeft wel aan dat ik op de goede weg ben.” Heel verstandig van hem. Hopelijk denkt van Marwijk daar ook zo over.

Trouwens, wat was er nou gebeurd als Carlos ‘ik-ben-in-Mexico-dus-ik-kraak-PSV-af’ Salcido was gebleven? Dan hadden we nu toch wel twee keer zoveel tegendoelpunten gehad, én een doelpunt minder voor

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>