Engelaar ziet geen perspectief meer onder van Marwijk.

Naast Otman Bakkal heeft ook Orlando Engelaar zich afgemeld voor de oefenwedstrijd van het Nederlands elftal woensdag. Zijn argumentatie week echter wel wat af van die van Bakkal: hij heeft motivatieproblemen. Volgens Youri Mulder heeft Engelaar nog steeds veel moeite met het mislopen van het WK. Omdat hij ook in de wedstrijden daarvoor weinig speeltijd kreeg, heeft hij besloten zich (tijdelijk) niet meer beschikbaar te stellen voor het Nederlands elftal.

Daar valt natuurlijk wel wat voor te zeggen, ik kan me niet voorstellen hoe naar het is om de hele dag platgegooid te worden met het WK van vrienden waarvan je zelf vindt dat je er tussen hoorde. Realistisch gezien viel er echter wel wat voor te zeggen dat hij niet meeging. Pas tegen de winterstop begon hij te draaien, en na de winterstop heeft hij amper nog goede wedstrijden neergezet.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>