PSV-ers in actie.

Door afzeggingen van Afellay en Ooijer had alleen Orlando Engelaar nog kans om speelminuten met Oranje te maken in Australië. Dit deed hij 20 minuten lang, maar niet op bijzonder goede wijze. Wel had hij een paar mooie dieptepasses in huis. Het is prettig dat hij weer de kans krijgt, maar als Van Bommel fit is is die toch wel wat beter dan Engelaar.

Erik Pieters speelde met Jong Oranje tegen Jong Finland en won in Helsinki met 0-1 door een doelpunt van… Pieters. Ook ik vroeg me meteen af sinds wanneer Erik doelpunten is gaan maken, maar hij bleek een schot van richting te hebben veranderd.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>