PSV’ers in Oranje

Dirk Marcellis en Ibrahim Afellay maken deel uit van de selectie van het Nederlands Elftal voor de oefeninterland van komende woensdag in en tegen Tunesië. De beide PSV’ers komen daar bijna het complete middenveld tegen van de tegenstander van komend weekeinde. Stijn Schaars, David Mendes Da Silva en Demy de Zeeuw zijn namelijk de vertegenwoordigers van AZ bij Oranje.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>