Vennegoor redt Oranje

Met een doelpunt en een assist heeft Jan Vennegoor of Hesselink gisterenavond het Nederlands elftal voor een blamage behoedt. In de oefeninterland tegen Oostenrijk keek Oranje al na 35 minuten tegen een 3-0 achterstand aan. Dat er uiteindelijk nog met 3-4 werd gewonnen kwam voor een groot gedeelte op het conto van de invallende VoH.

Via Huntelaar en Heitinga was Oranje teruggekomen tot 2-3 toen Van Basten in de 80e minuut Breekijzer Jan in liet vallen. Vennegoor had zeggen en schrijven twee minuten nodig om via een half-volley de stand gelijk te trekken. Weer vier minuten later bediende hij met een kopbal Huntelaar, die de winnende treffer binnenschoot.

De voormalig PSV-spits bewijst keer op keer een Supersub voor Oranje te zijn. Toch vraag ik me af hoe het Nederlands elftal zou presteren als Vennegoor in de basis zou starten. Volgens mij zou hij een dodelijk koppel vormen met Huntelaar of Van Nistelrooy.

zie ook: FILMPJE: VoH scoort prachtige kopbal tegen Barcelona 

meer: Jan Vennegoor of Hesselink | Oranje


Top 3 van 2007:
FILMPJE: Van Nistelrooy's goal tegen Bilbao

Italiaanse presentatrice uit de kleren
PSV verantwoordelijk voor ontslag Ten Cate

Laat me weten wanneer er nieuwe berichten zijn

 

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Vennegoor redt Oranje

 1. Helmonds J00dje

  Jaha, hij heeft echt in zijn eentje Oostenrijk verslagen!

  Doelpunten van Oranje:
  3-1 Heitinga
  3-2 Heitinga
  3-3 Vengoor
  3-4 Huntelaar

    /   Reply  / 
 2. Bjorn

  Hij is inderdaad wel erg goed. met zijn specefieke kwaliteiten

    /   Reply  / 
 3. gokkoning.com

  Oranje mag in zn handjes knijpen, echt!

    /   Reply  / 
 4. de heer

  het was gewoon een slechte westrijd (1e helft) die corners dat waren gewoon kopies ongelooflijk
  de 2e helft heeft oranje oostenrijk volledig weggespeeld

    /   Reply  / 
 5. Arno

  Supersub? Dan moet je hem wel gebruiken. Ook deze wedstrijd kwam hij pas binnen de lijnen in de 80ste minuut. Toegegeven, dat is 10 minuten plus blessuretijd eerder dan normaal. Ruud en Klaas-Jan zijn echte wereldspitsen maar Lange Jan is Neerlands goud.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>