Memorabele momenten dit seizoen (5).

Hoewel het woord soepel nauwelijks van toepassing is op de eerste seizoenshelft, mogen we over de resultaten niet klagen. We staan eerste, zijn makkelijk door in de Europa League, en zitten in de kwartfinale van de beker. Om met nog meer positivisme het nieuwe jaar in te gaan, een paar memorabele wedstrijden.

Deel 5: PSV neemt afscheid van Ibi. Roda JC zou de laatste tegenstander zijn voor PSV dit jaar. Twee keer om precies te zijn. In de thuiswedstrijd neemt Ibrahim Afellay op een mooie wijze afscheid, maar raakt Reis zwaar geblesseerd. In de volgende uitwedstrijd blijkt PSV overigens ook zonder die twee een maatje te sterk voor de Kerkraders.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

1 Reacties // Reageer

One thought on “Memorabele momenten dit seizoen (5).

  1. gjelorafia

    mensen kijk bij 1:37 degene met de tas gaat naar tyton en de gene zonder tas naar reis als je goed kijkt heeft tyton niks, roda jc is een sportiefe club zeker de medische staf ik haat ze!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>