Memorabele momenten dit seizoen (4).

Hoewel het woord soepel nauwelijks van toepassing is op de eerste seizoenshelft, mogen we over de resultaten niet klagen. We staan eerste, zijn makkelijk door in de Europa League, en zitten in de kwartfinale van de beker. Om met nog meer positivisme het nieuwe jaar in te gaan, een paar memorabele wedstrijden.

Deel 4: PSV wint knap uit bij Utrecht. Een op het oog niet zo bijzondere uitslag, maar wel een belangrijke overwinning. Een week na de pijnlijke nederlaag tegen Twente moet PSV op bezoek bij een Utrecht in uitstekende vorm. Een boeiend gevecht (voor Reis iets te letterlijk) volgt, waarin Isaksson zichzelf net als vorig jaar kan onderscheiden en PSV knap met de drie punten uit Utrecht vertrekt:

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>