Een kat in het nauw…

Marcel Brands wordt er een beetje gek van dat iedereen hem gebrek aan daadkracht verwijt. Dit zegt hij zelf daarover: ‘Als ik wil, kan ik heel snel een spits en een verdediger presenteren. Geen enkel probleem. Dan is het rustig, maar hebben we niet de spelers die we graag hadden gewild. Dat heb ik eerder uitgelegd, maar wat ik ook zeg, het is toch niet goed. En na een nederlaag wordt alles negatief uitgelegd.’

Dat geloof ik best, maar een spits en een verdediger presenteren is natuurlijk niet moeilijk; als Brands mij of u belt zullen wij ook best een contractje bij PSV willen tekenen. Brands kan zich beter uit de media houden en zorgen dat er op 31 augustus een topteam staat. Tot die tijd moeten wij ons op basis van het al eerder besproken competitieprogramma kunnen redden.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Een kat in het nauw…

 1. Ron

  Hij wil el ham… Lukt nog niet echt! Logisch als je voor een duppie….

    /   Reply  / 
 2. Ron

  …. op de eerste rang wilt zitten

    /   Reply  / 
 3. hendrik

  ja,marcel,een maand geleden zei je nog dat je alle tijd had om een spits te halen,maar inmiddels tikt het klokje verder en waar zijn we nu.straks pieters weg en daar heb je ook nog geen vervanger voor.kortom straks staan we weer met lege handen.

    /   Reply  / 
   1. Hahaha

    Ik zie liever een granny-sex-film

      /   Reply  / 
    1. Mark

     Tijdens de pauze van Groningen-AZ op de schermen in de hoeken. ;)

       /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>