PSV met prima cijfers langs VVSB: 0-8.

PSV kende gisteren geen enkele moeite met VVSB. Waar dit soort wedstrijden regelmatig moeizaam gewonnen worden liet PSV geen schim heel van de amateurs: 0-8. Depay (2), Labyad (2), Wijnaldum (pen), Toivonen, Locadia en Ibrahim maakten de doelpunten. Even snel geconcludeerd zijn er dus 6 doelpunten gemaakt door onze eigen talenten. Wel opvallend is dat Matavz niet gescoord heeft, dat was eigenlijk het enige smetje op de wedstrijd, die overigens alleen voor toeschouwers langs het veld te zien was. Voor een samenvatting kun je echter hier nog naar toe. Vanavond is de loting, dan hopelijk een tegenstander die aantrekkelijk genoeg is om de wedstrijd uit te zenden.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

1 Reacties // Reageer

One thought on “PSV met prima cijfers langs VVSB: 0-8.

  1. Hahaha

    Die Manobef daar blijf je mee lachen hij kan nog niet fatsoenlijk ingooien laat staan de rest.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>