PSV loot Spakenburg-thuis.

Kijk, dat is nog eens een gunstige loting. Spakenburg komt begin november op bezoek in Eindhoven. Een flink aantal slagen makkelijker nog dan Sparta zo lijkt het op het eerste gezicht. Totaal geen probleem dus, ze spelen in de hoofdklasse B van de zaterdagamateurs dus. De Amsterdammers hebben ook weer goed geloot (Veendam-thuis) en FC Twente moet op bezoek bij FC Zwolle. Enige nadeel is dat het bij PSV-Spakenburg ook weer geen storm zal lopen qua kaarten, maar ach: een inmaakpartij is toch ook leuk?

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “PSV loot Spakenburg-thuis.

 1. Henny de Graaf

  Natuurlijk is PSV geweldig veel groter en sterker dan Spakenburg. Maar om je daar zo denigrerend over uit te laten, dat past toch helemaal niet in die veel geroemde Brabantse gezelligheid. Laten de ‘contente mensen’ er met elkaar een leuke avond van maken. Voor de ene club is het een walk-over, voor de andere een geweldige ervaring, en met een beetje wederzijds respect een leuke avond voor alle aanwezige supporters.

  Houdoe!

  Henny

    /   Reply  / 
 2. Hans Visser

  Wat een bla bla. Overschreeuwen jullie jezelf maar lekker, we zullen nog wel es zien. Enne… herinner je toevallig nog de bekerwedstrijd van vorig jaar van Spakenburg tegen AZ?
  Zou maar ff kappe met die grote smoel
  Hans

    /   Reply  / 
 3. Supporter S.V. Spakenburg

  Inderdaad op het eerste gezicht een gunstige loting voor PSV maar voor S.V. Spakenburg natuurlijk een mooie ervaring. Ter correctie, S.V. Spakenburg komt uit in de Topklasse zaterdag. Het is te hopen dat PSV meer kaarten beschikbaar stelt voor de supporters uit Spakenburg dan vorig jaar AZ. In dat geval verwacht ik dat er zo’n 1500-2000 supporters meereizen naar Eindhoven.

    /   Reply  / 
 4. Een Blauwe

  Dit typisch weer zo’n voorbeeld van hoogwaardigheidscomplex. Tuurliijk is PSV beter op papier, maar ik vergeet ook de wedstrijd spakenburg-ajax niet, deze wedstrijd eindigde in 3-2. De spelers van ajax mochten zich toen niet eens douchen van Henk ten Cate.

    /   Reply  / 
 5. Ron

  Yep, en als het ondanks een gunstige loting niet lukt, laat Toivonen zich toch gewoon vallen? Pracht schwalbe gister die nog rood opleverde ook nog…

    /   Reply  / 
 6. harald

  Vergis je niet in Spakenburg, de blauwe staan bovenaan in de topklasse en dat is niet voor niks.
  Ik ben voor PSV en ik verwacht ook een nulletje of acht maar ze kunnen behoorlijk voetballen.
  Ik ben een paar keer bij de derby’s geweest, Ijsselmeervogels-Spakenburg en dan zie je niveau voetbal wat eredivisieclubs nog niet hebben.
  Ook de supporters aantallen die ze hebben zijn geweldig, onderschat ze niet.
  Maar dat komt wel goed, Rutten onderschat niemand.
  Gaat helemaal lukken!:)

    /   Reply  / 
 7. Thijs

  hoeveel toeschouwers verwachten jullie mensen dan????

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>