Dan toch verloren…

Nou, dat was het dan. Het einde van een prachtige reeks van 39 ongeslagen wedstrijden. En dat hij afgelopen is moge duidelijk zijn. Met maar liefst 0-3 vertrok Feyenoord uit Eindhoven. Een val van ‘Maza’, een wereldschot van van Bronckhorst en een counter in de slotfase zorgden ervoor dat PSV de halve finale niet heeft weten te bereiken. PSV speelde ontzettend slordig, en wist daardoor de extreem goede verdediging van Feyenoord niet te slechten. Kansjes kwamen er nog wel, maar Feyenoord bleef veel te gemakkelijk overeind.

Ik kan ook eigenlijk geen lichtpuntjes bedenken. Ja, een leuk dolletje van Afellay, die als enige nog een behoorlijk niveau wist te halen. Maar het was bij lange na niet genoeg om dit ijzersterke Feyenoord te doen buigen. Nog veel erger dan de uitschakeling vind ik het feit dat we nu onze superieure status kwijt zijn. En daarmee ook het superieure gevoel. Laten we hopen dat dit een incident was. Snel vergeten en richten op de twee belangrijkere competities.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dan toch verloren…

  1. Disc

    Hoop maar, as zondag weer ten onder! Zie weinig lichtpuntjes.
    Trouwens die Lazovic had ook weer DIEP ROOD moeten krijgen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>