PSV houdt opnieuw de nul

Waar sommigen vooraf dachten dat Jong Heerenveen met Alves in de gelederen misschien wel voor een stuntje zou kunnen zorgen, bleef PSV gisteren in het Abe Lenstra stadion kinderlijk eenvoudig overeind. Met lange halen naar voren probeerden de Friezen de verloren zoon te bereiken maar het mocht niet baten, de defensie van PSV stond goed. Gomes moest nog wel een keer redding brengen op een goed genomen vrije trap van de Braziliaan.

Net als afgelopen weekend tegen Feyenoord duurde het even voordat het vizier bij de Eindhovense voorhoede op scherp stond, maar net voor rust scoorde Jonathan Reis zijn eerste officiële doelpunt in dienst van PSV. Na rust lieten Perez en Koevermans ook nog eens zien waarom ze naar Eindhoven zijn gehaald en kon de selectie van Ronald Koeman uiteindelijk met een ruime zege weer richting het zuiden vertrekken.

Gomes zal nog wel eens balen van de onoplettendheid van Kromkamp in de wedstrijd tegen CSKA Moskou. De goal die daaruit viel is meteen het enige doelpunt dat Heurelho dit seizoen tegen kreeg.

zie ook:
Heurelho denkt stiekem weer aan record

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

1 Reacties // Reageer

One thought on “PSV houdt opnieuw de nul

  1. lievre

    Gelukkig is er altijd iemand die de papieren niet bij kan houden. Goed werk. Lacht Alves toch het laatst

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>