Jong PSV lijkt van Jupiler League-niveau.

Het tweede elftal van PSV is al jaren de absolute top van Nederland. Maar wat dat nou eigenlijk voorstelt in de ‘grote mensen’-wereld is moeilijk in te schatten. Daarom is het prettig dat Jong PSV oefent tegen een club uit de Jupiler League. Helemaal als onze jongeren gewoon de hele wedstrijd beter zijn en keurig winnen met 1-0. Oefenwedstrijd of niet, dat geeft toch goede hoop dat Jong PSV ook dit jaar weer kampioen kan worden.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Jong PSV lijkt van Jupiler League-niveau.

 1. Hahaha

  Ja dat geeft goede hoop tegen een topclub als Emmen met 1-0 winnen dan heb je het gemaakt ha ha ha ha ha. Het gaat heel goed met Jong PSV ze zijn al 2X achter elkaar kampioen geworden & heel veel talenten breken ieder jaar weer door naar het 1e van PSV kijk maar naar de selectie. Ze hoeven nooit spelers te kopen zeker dit jaar niet want al het talent wat ieder jaar doorbreekt hoeven wij geen spelers te kopen ha ha ha ha ha ha.

    /   Reply  / 
  1. Dennis

   Hahahahahahaha

     /   Reply  / 
   1. Hahaha

    Ja Dennis af en toe krijg je hier een slappe lach van ik weet er alles van.

      /   Reply  / 
    1. topladygagafan

     voetbal prrr,geef mij maar lady gaga

       /   Reply  / 
  2. ikke

   get a life ha ha ha ha

     /   Reply  / 
   1. Hahaha

    je bent verdwaald het gay blog is een stukje wijter op.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>