2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jong PSV blijft maar winnen.

 1. Huub

  Is toch leuk voor jullie. Kan er misschien toch nog 1 team van PSV kampioen worden.

    /   Reply  / 
  1. Jona Auteur

   Maar vind jij dan niet dat we een heel slechte jeugdopleiding hebben? Want dat zegt iedereen altijd. Maar nu staan we 11 punten voor op de nummer 2, 19 op Jong Ajax en 23 op Jong FC Twente en nu horen we niemand daar meer over klagen.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>