Reis blijft op dreef.

Jong PSV, het grote PSV, het maakt Jonathan Reis niets uit. Gisteravond deed hij ook weer mee (tegen Jong NAC) en scoorde in de eerste helft meteen weer een goal. Vervolgens werd hij gewisseld wat waarschijnlijk betekent dat hij tegen Ajax gewoon weer in de spits begint. En dat is maar goed ook, want Berg is allesbehalve overtuigend. Overigens scoorden ook Amrabat en Kromkamp waardoor het een keurige 3-0 werd voor Jong PSV.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>