Reis scoort een dag later gewoon weer.

Wat een potentiële wereldspits hebben we met die Jonathan Reis toch in huis. Een dag nadat hij twee doelpunten maakte tegen VVV schiet hij er gewoon weer eentje in bij Jong PSV tegen Jong Groningen/Cambuur. Volgens mij heeft hij in alle wedstrijden dit seizoen minstens één keer gescoord. En dat zijn gemiddelden waarmee je, als Berg ontbreekt, gewoon in de basis moet beginnen in het grote PSV. Benieuwd of Rutten er ook zo over denkt. Overigens scoorde Amrabat vanavond maar liefst 3 keer!

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>