Aissati: ‘Jong Oranje? Nee laat maar’

Ismaïl Aissati kan de kritiek die Foppe de Haan de afgelopen weken uitte maar moeilijk verkroppen. De bondscoach van Jong Oranje vertelde op de KNVB website dat hij vindt dat de jonge middenvelder van PSV te weinig zijn stempel op de wedstrijd drukt. Ook ziet De Haan weinig of geen progressie in het spel van Aissati. Dat alles leidde ertoe dat Aissati niet werd opgeroepen voor Jong Oranje.

Voor Aissati hoeft het dus even niet meer. 'De manier waarop het bij Jong Oranje is gegaan … nee, dan hoeft het voor mij niet meer. Ik focus mezelf op PSV en wil zoveel mogelijk spelen, al is dat in het tweede elftal'.

Ik denk dat Foppe de Haan het nog niet eens zo slecht bedoelde en in zekere mate gelijk had, al had ie de kritiek natuurlijk niet via de pers hoeven te geven. Aissati heeft op dit moment nog niet het niveau van afgelopen jaar bij FC Twente, maar dat heeft meer te maken met concurrentie en blessures dan met motivatie.

Gisteren liet Ismaïl in de wedstrijd van Jong PSV tegen Jong Roda JC zien dat hij een gemotiveerd supertalent is. Met de tweede PSV goal had hij een direct aandeel in de 3-1 winst, maar wat vooral opviel was zijn gedrevenheid. Het is een kwestie van tijd voordat we hem weer in actie zien bij het eerste elftal … en wellicht Jong Oranje.


HOT september 2007
Hugo Borst: 'PSV titelkandidaat nummer 1'
PSV – Feyenoord in de buitenlandse pers
Theo Lucius is de weg kwijt in Rotterdam-Zuid

Abonneer je op PSV.blog.nl met RSS

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Aissati: ‘Jong Oranje? Nee laat maar’

 1. tjappie

  jazeker je hebt gelijk

    /   Reply  / 
 2. CIAcia

  CIA

  “Boris Korczak was a CIA Agent in the 1970′s. He was a double agent infiltrated the KGB for the United States. He was exposed by an American official, had to flee for his life yet the CIA turned it’s back on him refusing him any help. Their hope was that the KGB would kill him.”

  Boris Korczak Ex Double Agent

  http://www.boriskorczak.com

    /   Reply  / 
 3. Annoncesgratuites

  Annonces gratuites

  “Retrouvez sur ce site les petites annonces gratuites animaux, les annonces gratuites auto et annonces moto. PasseTonAnnonce c’est aussi des milliers de petites annonces immobilier pour trouver un appartement a louer facilement ! Toutes ces annonces gratuites sont publiées imméditament parmis des milliers de petites annonces gratuites classées. ”

  Petites Annonces gratuites, Petites annonces

  http://www.topdil.fr

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>