Foppe: ‘Ismaïl beter bij FC Twente’

Ondanks de 0-1 overwinning in en tegen Noorwegen is trainer Foppe de Haan niet tevreden met het door Jong Oranje vertoonde spel. Volgens hem wordt er teveel met de bal gelopen en moeten de jongelingen simpeler spelen. Ook mist hij een baas in het veld die de lijnen uitzet 'Ryan Donk kan dat, maar hij heeft het wat moeilijk de laatste tijd'.

Ook was De Haan niet tevreden met het spel van Ismaïl Aissati. 'Het probleem is dat Ismaïl pas gaat voetballen als hij de bal heeft, dat moet er echt uit. Bij PSV haalt hij momenteel niet het niveau dat hij bij FC Twente had'.

Ik denk dat Foppe gelijk heeft, Ismaïl is dit jaar bij PSV veel minder zichtbaar dan vorig jaar bij FC Twente. Natuurlijk wordt hem hier nogal eens het gras voor de voeten weggemaaid door bijvoorbeeld Ibrahim Afellay … maar goed … we zijn pas begonnen en ik heb er het volste vertrouwen in dat hij hier nog hele mooi dingen gaat laten zien.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Foppe: ‘Ismaïl beter bij FC Twente’

 1. Gerard

  Foppe heeft helemaal gelijk .Dat Aissati minder is als bij Twente ligt puur aan de positie waar Koeman hem neerzet .Aissati moet samen met Affelay in het midden spelen met Simons daar kort achter en Perez zwervend op links .Koeman gebruikt de kwaliteiten van de spelers verkeerd .Zo zie ik Bakal b.v juist liever aan de zijkant spelen i.p.v in het midden .Hopelijk gaat Koeman dat ook inzien , want in mijn ogen is er geen betere spelverdeler als Aissati (ook Affelay niet )

    /   Reply  / 
 2. Gerard

  Foppe heeft helemaal gelijk .Dat Aissati minder is als bij Twente ligt puur aan de positie waar Koeman hem neerzet .Aissati moet samen met Affelay in het midden spelen met Simons daar kort achter en Perez zwervend op links .Koeman gebruikt de kwaliteiten van de spelers verkeerd .Zo zie ik Bakal b.v juist liever aan de zijkant spelen i.p.v in het midden .Hopelijk gaat Koeman dat ook inzien , want in mijn ogen is er geen betere spelverdeler als Aissati (ook Affelay niet )

    /   Reply  / 
 3. Pim..

  Laat hem maar naar ons komen(weer jaartje huurbasis), komt altijd goed van pas, zeker ook in Europa!! :)

    /   Reply  / 
 4. Pim..

  Laat hem maar naar ons komen(weer jaartje huurbasis), komt altijd goed van pas, zeker ook in Europa!! :)

    /   Reply  / 
 5. Nees

  ik denk dat hij bij twente meer opvalde het is toch een iets minder team dan psv dus dan springt hij er al gauw boven uit en nu speelt die met spelers van bijna het zelfde niveau dus dan lijkt het of dat hij minder speelt ma ik denk dat hij nog steeds dezelfde vorm heeft!

    /   Reply  / 
 6. Nees

  ik denk dat hij bij twente meer opvalde het is toch een iets minder team dan psv dus dan springt hij er al gauw boven uit en nu speelt die met spelers van bijna het zelfde niveau dus dan lijkt het of dat hij minder speelt ma ik denk dat hij nog steeds dezelfde vorm heeft!

    /   Reply  / 
 7. joey_f

  ik ben het niet met nees eens… kwalitatief is psv een betere ploeg.. neem de wedstrijd van twente – psv 0 – 0 speelde twente beter en kwamen er spelers als affelay niet aan te pas.. hij kon alleen winnen door overtredingen mee te krijgen… dan zou je zeggen ja dat hoort bij het spelletje maaar waar het om gaat… aisatti kwam bij twente tot zijn recht en bij psv niet… het heeft niet te maken met wie de betere ploeg is het heeft te maken of iedereen tot zijn recht komt in een wedstrijd…en dat is niet het geval bij psv(aisatti)… dus dat maakt twente niks slechter… anders had psv wel gewonnen en dat hebben ze de afgelopen tijd in enschede niet kunnen doen.

    /   Reply  / 
 8. joey_f

  ik ben het niet met nees eens… kwalitatief is psv een betere ploeg.. neem de wedstrijd van twente – psv 0 – 0 speelde twente beter en kwamen er spelers als affelay niet aan te pas.. hij kon alleen winnen door overtredingen mee te krijgen… dan zou je zeggen ja dat hoort bij het spelletje maaar waar het om gaat… aisatti kwam bij twente tot zijn recht en bij psv niet… het heeft niet te maken met wie de betere ploeg is het heeft te maken of iedereen tot zijn recht komt in een wedstrijd…en dat is niet het geval bij psv(aisatti)… dus dat maakt twente niks slechter… anders had psv wel gewonnen en dat hebben ze de afgelopen tijd in enschede niet kunnen doen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>