Foppe de Haan raakt maar niet uitgepraat over Ibrahim Afellay

ZEIST – Foppe de Haan – bondscoach van Jong Oranje – laat vandaag opnieuw van zich horen als het gaat om de veelbesproken blessuregevoeligheid c.q. fitheid van PSV’er Ibrahim Afellay. De Haan wekte recent al een boel irritatie op bij de technische en medische staf van PSV. In het Algemeen Dagblad van vanochtend, kiest de Friese legende echter een zachter vocabulair om zijn vraagtekens bij het gestel van het jonge Eindhovense talent te plaatsen.


Bron foto: (c) www.telegraaf.nl

"Deze keer heb ik hem bewust niet uitgenodigd. Dat heb ik Ibrahim ook uitgelegd. Hij moet bij PSV zorgen dat hij sterker en minder gevoelig wordt. Bovendien zit hij midden in de ramadan. Hij is individueel aan het werk met Luc van Agt, heb ik begrepen. PSV heeft het fysieke probleem van Afellay al eerder onderkend, maar je moet met hem echt één-op-één aan de slag. Anders doet hij te weinig aan zijn fysieke conditie. Die jongen gaat, en dat begrijp ik best, liever voetballen."

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>