PSV roept bemoeial Foppe de Haan tot de orde

EINDHOVEN – In het sportkatern Sportwereld van het AD, reageert Ronald Koeman vandaag op de recente uitspraken van Jong Oranjebondscoach Foppe de Haan over de fitheid van Ibrahim Afellay. De Haan opperde dat het beter zou zijn om Afellay twee maanden uit de nationale competitie te plukken om vervolgens intensief aan zijn fysieke conditie te gaan werken. PSV reageert verbeten.

Trainer/coach Koeman heeft inmiddels telefonisch contact gezocht met De Haan maar wil over de inhoud van het gesprek niets loslaten."

Eigen zaken

Stan Valckx laat er met zijn uitspraak – "Wij kennen de jongen door en door. Wij weten heus wel wat wij doen." – minder twijfel over bestaan dat De Haan zich beter met zijn eigen zaken kan bemoeien.

Late groeispurt

Clubarts Cees-Rein van den Hoogenband heeft overigens een eenvoudige verklaring voor Afellays periodieke kwaaltjes: "Ibrahim heeft een heel late groeispurt meegemaakt. Daarom heeft hij steeds op het randje van zijn eigen belastbaarheid gespeeld. Maar nu wordt hij niet langer meer en groeit hij daar vanzelf overheen."

PSV ontkent de blessuregevoeligheid van Afellay dus zeker niet.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

1 Reacties // Reageer

One thought on “PSV roept bemoeial Foppe de Haan tot de orde

  1. Holland

    Van Basten eruit! Foppe for president!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>