Jan Reker te gast bij Voetbal International.

De meeste gasten bij VI komen langs omdat ze dat leuk vinden en hebben verder geen specifiek doel met hun komst. Vanavond zal dat waarschijnlijk anders zijn: Jan Reker is dan te gast en die zal zijn naam proberen te zuiveren. Onder PSV-supporters heeft hij namelijk de naam iets te trots te zijn op zijn ‘bezuinigingen’, die vooral uit positieve meevallers bleken te bestaan. Helaas is dhr. Derksen groot fan van Jan Reker, dus zal het niet zo’n spannende discussie worden. Tenzij wij als kijker een paar prikkelende vragen insturen natuurlijk.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jan Reker te gast bij Voetbal International.

  1. Twenteforever

    reker waar blijft de beker ,reker waar blijft de schaal ??.

      /   Reply  / 
  2. Andre

    Volgens mij zat er jonge jenever in dat glas van hem , hij lust hem graag , als je Johan mag geloven.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>