Reker niet blij met lange transferperiode.

Jan Reker heeft zijn ongenoegen geuit over de transferperiode die tot 1 september duurt. Volgens de grote baas is dat niet verstandig aangezien bijvoorbeeld PSV op 1 september al een groot aantal wedstrijden heeft gespeeld maar nog steeds niet zeker weet hoe de selectie er uit komt te zien. Te meer omdat de grote competities ook nog later beginnen en dus op het laatst nog spelers uit Eindhoven kunnen weghalen.

Ik denk dat hij ergens wel een punt heeft. Vanuit Frankrijk en Duitsland komt dan ook van verschillende clubs bijval. Uit Italië komt commentaar omdat die juist profiteren van een langere transferperiode aangezien zij vrij laat beginnen. Het probleem zal voorgelegd worden aan de UEFA en die zal er over moeten oordelen.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>