Reker niet van de buis te slaan

Ik lees net dat Jan Reker maandagavond te gast is bij Voetbal International op RTL7. Zucht, waarom moet deze man zijn hoofd toch zo vaak laten zien overal? PSV heeft rust en voetbal nodig, geen onrust en Reker.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Reker niet van de buis te slaan

 1. B

  Zeikerd.

    /   Reply  / 
  1. BlogFrank Auteur

   Wie? Reker of ik? Of beide, dat kan ook natuurlijk ;-)

     /   Reply  / 
 2. jaap

  kan hij zijn vertrek groots bekendmaken ahahahahaha en toen werd ik wakker maar goed zoals hij zelf zei als het niet goed is gooit de rvc hem eruit dus in andere woorden hij zal nooit uit zichzelf oprotten en let maar op de reker show moet eerst volgend seizoen ook nog mis gaan met god mag weten wie (kan me weinig top trainers voorstellen die graag onder reker willen werken) voor de rvc ingrijpt. Het doet pijn aan me hart maar dit is een treinramp die in slowmotion word afgespeeld en waar je gedwongen word om naar te kijken.

    /   Reply  / 
 3. pietje-puk+psv-fan+gomes-fan+2009

  BESTE SUPORTERS ( MORGEN )
  is het de grootste dag hoop ik dat jullie jan reker uitzwaaien met witte zakdoekjes ?
  dan wordt het pas gezellig bij psv ?

    /   Reply  / 
 4. hendrik

  wanneer komt de dag dat de supporters nou eindelijk de witte zakdoekjes eens laten zien tegen reker en zijn slechte aankopen . volgend jaar de bezem er door heen en goede ervaren spelers aantrekken of voetballers die tenminste kunnen voetballen.Dus reker,dus amrabat,dus lazovic wegwezen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>