Ooijer lijkt naar Cyprus te verkassen.

VI meldt dat André Ooijer op het punt staat om een contract te tekenen bij AEK Larnaca, de club waar Jordi Cruijff sinds kort technisch directeur is. ‘Het klopt dat we in onderhandeling zijn’, aldus zijn zaakwaarnemer. ‘Getekend is er nog niks, maar we gaan zien of we elkaar kunnen vinden. André staat open voor Larnaca. Hij heeft eerder met veel plezier bij Blackburn Rovers in het buitenland gespeeld.’

Niet bepaald een grote club dus, maar hij zal ze ook niet voor het oprapen hebben gehad. Hij is over the hill, steeds vaker geblesseerd en dus niet meer geschikt voor grote clubs. Desondanks heeft hij een mooie tijd gehad bij PSV (vooral de eerste periode) waar we hem dankbaar voor mogen zijn. Ik hoop dat dit nieuwe avontuur succesvoller wordt dan zijn afgelopen seizoen.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Ooijer lijkt naar Cyprus te verkassen.

 1. AppieHappie

  Het is een club op Cyprus… zeg vooral niet tegen ze dat uit Griekenland komen :-)

    /   Reply  / 
  1. Jona Auteur

   Scherp ;) Staat genoteerd!

     /   Reply  / 
 2. AppieHappie

  Verder ben ik het wel met je eens in je analyse van Ooijer. Vond het ook niet vreemd dat PSV hem bedankte (een enorme tegenvaller dit seizoen) en snap ook niet dat Van Marwijk hem wel gewoon mee nam. Van de andere kant, zal geen minuut spelen en ligt wel goed in de groep denk ik…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>