Nederland-Hongarije: oplevingen en drama.

Blijft toch een bijzondere jongen, die Balázs Dzsudzsák. Blijkbaar nog getergd door de wedstrijd Ajax-PSV dit seizoen, werkte de Hongaar in de Amsterdam Arena (spelend vanaf de rechterkant!) de bal na een paar minuten hard achter Stekelenburg. Had ik toch liever gezien dat hij het tegen Ajax had gedaan, maar goed.

Daarna wervelde Nederland gelukkig over de Hongaren heen, met een droge goal van Mark van Bommel, en twee doelpunten van Arjen Robben. Laatstgenoemde probeerde echter een hakje, en scheurde daarbij (zo bleek gisteren) zijn linkerhamstring. De blessure is echter niet heel ernstig en hij zal zich op den duur aansluiten bij de selectie. Dat is spijtig voor Jeremain Lens, die ongetwijfeld zijn vervanger was geweest, maar eerlijk is eerlijk, het is een stuk beter voor Nederland.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>