Afellay neemt Nederland op sleeptouw.

Ibrahim Afellay heeft geen goede tweede seizoenshelft gedraaid. Toen hij gisteren in de basis begon in de vriendschappelijke interland tegen Mexico was ik dan ook erg benieuwd of hij mee zou kunnen. Wat bleek: hij speelde echt heel sterk, met mooie rushes op de linkerflank, en al twee grote kansen in de eerste vijf minuten. Als mensen nog twijfelden aan het talent van deze jongen moeten ze nog eens goed kijken naar zijn assist. Die was namelijk echt weergaloos. Vanuit die hoek zo’n loepzuivere voorzet geven is echt pure klasse. Ik denk dat HSV nog wel een miljoentje of 2 meer mag betalen.

De assist:

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Afellay neemt Nederland op sleeptouw.

  1. Meersche Helden

    hij speelde zijn beste wedstrijd sinds een jaar, maar die titel is wel wat overdreven.

      /   Reply  / 
  2. Ron

    Een topper doet dit een heel seizoen. Een wedstrijd goed voetballen mag als je dat geld verdient, toch?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>