“Bakkal moet mee naar het WK.”

Als het aan de fans van PSV ligt, gaat Otman Bakkal mee naar het WK in Zuid-Afrika. Zo’n 80 % van de stemmers is die mening toegedaan. Otman zelf lijkt er echter niet op te rekenen, en dat is ook realistisch. Als bijvoorbeeld v.d. Vaart na de winterstop nog steeds niet veel aan spelen toe komt zullen zijn kansen echter wel toe nemen.

Moet Bakkal mee naar het WK in Zuid-Afrika?

Loading ... Loading ...

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on ““Bakkal moet mee naar het WK.”

 1. Jos V

  Als het aan de fans van FCT ligt, gaat Brama mee naar ZAF…
  Misschien beide wel en wordt van Bommel achter gelaten?

    /   Reply  / 
 2. Meersche Helden

  goede voetballer, maar niet erg nuttig op een WK, Affelay gaat al als 3e nummer 10 mee(achter Sneijder en v.d. Vaart). Bakkal en Affelay kunnen dan lekker de bank warm houden, neem dan multifunctionele spelers mee als Brama en Emanuelson.
  Engelaar is wel bruikbaar. die heeft ook al wat ervaring op een groot toernooi.
  maar dat is als het aan mij lag.

    /   Reply  / 
  1. ikke

   met alle respect voor brama maar die heeft voorlopig nog niks in het grote oranje te zoeken en bakkal in ZA ook nog niet voor volgende ek zullen deze twee er denk ik wel bij zijn als ze zo door gaan

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>