“PSV, PSV en PSV.”

“PSV, PSV en PSV.” Dat waren de woorden van de SBS-commentator toen hij ontdekte dat het middenveld van Oranje bestond uit Ibrahim Afellay, Orlando Engelaar en Otman Bakkal. Ibrahim Afellay maakte de 90 minuten vol, volgens mij voor het eerst. Hij leverde de beste assist van de wedstrijd (kopbal v.d. Vaart) en schoot nog een keer rakelings over. Orlando Engelaar viel behoorlijk goed in in de tweede helft, en zelfs Otman Bakkal kreeg nog speelminuten. Hij maakte dus zijn debuut nadat hij eerder deze week verrassend was opgeroepen.

En zo eindigde Oranje, dat overigens een vrij bloedeloze 0-0 tegen Paraguay noteerde, met het complete PSV-middenveld. En dat zegt toch wel iets over de kwaliteiten van de PSV-ers.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on ““PSV, PSV en PSV.”

 1. grombie

  volgens mij speelt brama niet bij psv?

    /   Reply  / 
  1. Jona

   Ik zeg ook niet dat alle middenvelders van Oranje PSV-ers waren, ik zeg dat alle middenvelders van PSV bij Oranje speelden.

     /   Reply  / 
   1. Luis

    Dat zegt genoeg waarom t al 3x achter elkaar 0-0 is geworden. We spelen schijtvoetbal onder kakkerlak Van MArwijk.
    Kuijt in de spits??? Gio nog steeds in t elftal en Van Bommel die onomstreden is terwijl hij zoveel balverlies heeft. De zeeuw heeft wel bewezen veel beter te kunnen voetbal maar defensief zijn mannetje te staan. Heitinga hoort in de basis boven Ooijer maar helaas.
    Nu stonds zelfs appelflaai rechtsbuiten omdat hij HUNTER niet in de basis wil zetten.. dan moet je hem ook niet selecteren.
    Beste spelers moeten gewoon spelen. niet degene die t meeste spelen

      /   Reply  / 
    1. henk

     jonge Luis, wat lul jij, je hebt idd gelijk met schijtvoetbal onder van marwijk maar van Bommel hoort in het elftal, beter dan de zeeuw en ooijer is ook beter dan heitinga, veel meer ervaring en gwn beter.
     Afellay is de beste middenvelder van NL en dus ook beter dan HUNTER!!!!!!! Afellay hoort erin, gaat na dit jaar tog naar een topclub

       /   Reply  / 
 2. Ron

  Hahaha… Leuk dat je er blij mee bent. 0-0 werd het he?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>