Hiddink nog niet zeker van WK.

Guus Hiddink is er nog niet zeker van dat hij volgend jaar actief zal zijn op het WK. Rusland won weliswaar van Slovenië, maar de 2-1 thuiszege biedt nog voldoende mogelijkheden voor de Slovenen. Hiddink baalde er dan ook van dat zijn team de 2-0 niet had weten vast te houden: “Het is altijd teleurstellend als je de tegenstander vlak voor het einde alsnog laat scoren, maar we kunnen alleen onszelf daarvan de schuld geven. We hebben te veel kansen op een grotere voorsprong laten liggen, terwijl Slovenië één van de weinige mogelijkheden benutte. Toch vertrouw ik er op dat we in Slovenië tot scoren komen en we daardoor het WK-ticket zullen pakken.”

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hiddink nog niet zeker van WK.

 1. Peter Sanders van der veer

  Had je geen beter nieuws?

  Heb namelijk meer vernomen dat als meneer H een clubje in Nederland zou nemen het eerder AJAX is dan PSV…

  dus hou je even binnen je eigen team bezig ofzo

    /   Reply  / 
  1. Jona Auteur

   Alhoewel ik de neiging heb op dit soort domme opmerkingen niet te reageren, kan ik mezelf toch niet inhouden.
   Guus Hiddink is een held in Eindhoven, en hij heeft een keertje gezegd dat hij Ajax wel eens DOOR ZOU WILLEN LICHTEN. Voor PSV-fans is het ook leuk om te weten wat oud-spelers en trainers doen, maar misschien dat het bij jouw club uit het oog uit het hart is…

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>