Jong Oranje wint, Pieters aanvoerder.

Niet alleen PSV’er Danko Lazovic mocht zich aanvoerder van zijn nationale elftal noemen, ook Erik Pieters mocht de band dragen, bij Jong Oranje weliswaar. Die selectie won met 3-0 van Liechtenstein (tja..) en Pieters maakte daar de 90 minuten vol. Overigens werd de tweede goal gemaakt door Falkenburg, die in de nadrukkelijke belangstelling van PSV staat. Voor een middenvelder is het toch opvallend hoe vaak die jongen scoort. Dit was overigens zijn debuut voor Jong Oranje. Goed dat PSV hem in de gaten houdt, zit naar mijn mening veel potentie in die jongen.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jong Oranje wint, Pieters aanvoerder.

 1. Super_man

  Jongen, waar heb je het over? Pieters is helemaal verpieterd…

  PisVee klaar man

    /   Reply  / 
  1. ikbenhet

   Waar heb jij het over? Ben je ajacied ofzo, dat je niet objectief naar voetbal kan kijken. Iedereen ziet dat Pieters goed bezig is, hij maakt nog wel eens fouten en hij moet nog veel leren, maar dat zal hij alleen doen als hij ook wat speeltijd krijgt. En dat geeft Rutten hem, tot nu toe is me dat nog niet 1x tegen gevallen.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>