Aanvoerder Lazovic maakt winnende goal.

Waar Ibrahim Afellay in het Nederlands elftal ondanks de blessure van Sneijder maar een kwartier in actie mocht komen tegen Italië (0-0), wordt de rol van Lazovic in zijn land steeds groter. Het ex-enfant terrible van PSV mocht als aanvoerder (!) van Servië beginnen en maakte zijn hoofdrol compleet door na een uur de enige treffer van de wedstrijd aan te tekenen.

Schitterend hoe goed die jongen bezig is. Daar had aan het eind van vorig seizoen toch niemand meer een cent voor gegeven, maar iedereen (en ikzelf niet als laatste) staat versteld van zijn spel. Hopelijk blijft deze opleving nog even voortduren.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Aanvoerder Lazovic maakt winnende goal.

  1. Pingback: Jong Oranje wint, Pieters aanvoerder. | PSV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>