Matige internationale resultaten PSV’ers.

Alleen Danko Lazovic heeft een goede prestatie neergezet met zijn thuisland Servië. Hij won, nadat hijzelf een penalty versierde, met 1-0 van Oostenrijk. Hij begon in de basis maar werd halverwege de tweede helft gewisseld. Andere PSV’ers kunnen minder goede resultaten schrijven.

Denemarken passeerde keeper Isaksson 1 keer en dat was ook meteen het enige doelpunt van de wedstrijd. Hierdoor is Zweden ver verwijderd van deelname aan het WK. Maza Rodriquez verloor met Mexico uit in El Salvador met 2-1. De verdediger speelde de hele wedstrijd, in tegenstelling tot Salcido, die geschorst was.

Aan de ene kant gun je deze spelers natuurlijk het beste, maar als ze het WK niet zouden halen heeft dat ook wel wat voordelen. Zo zullen die spelers waarschijnlijk niet met blessures aan de voorbereiding beginnen en hebben ze langer rust. Bovendien kunnen ze zich ook niet in de kijker spelen bij de oliesjeik-clubs die iedereen die redelijk presteert op een groot toernooi opkopen. Aan de andere kant missen ze natuurlijk wel weer wat mooie internationale ervaring.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>