Tussenstand Ijsland – Nederland: 0-2.

Nederland leidt in de rust van de wedstrijd Ijsland – Nederland met 0-2. Nederland is stukken beter en liet zeker in de eerste 20 minuten mooie actie op mooie actie volgen. De eerste goal kwam uit een mooie kopbal van Nigel de Jong, de tweede was een strak schot van Mark van Bommel. De oud-PSV’er begon, evenals André Ooijer in de basis, en daarmee bereikten beide de mijlpaal van 50 interlands.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>