Nederland wint met 2-1.

Het Nederlands elftal is erin geslaagd het hoofdtoernooi van het wereldkampioenschap in Zuid-Afrika te bereiken. Op Ijsland werd het thuisland met 2-1 verslagen, onder meer door een doelpunt van Mark van Bommel. Na een flitsende start van 20 minuten daalde de wedstrijd tot een bedenkelijk niveau, maar de punten zijn binnen en dat was het doel. Ibrahim Afellay en Dirk Marcellis kregen helaas geen speeltijd.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>