Amrabat en Labyad kiezen voor Marokko.

De hele discussie over een dubbele nationaliteit hoeft natuurlijk niet gevoerd te worden, maar de uitkomst is dat Nordin Amrabat definitief voor Marokko heeft gekozen. Daardoor zal hij onder Erik Gerets mogelijk gaan spelen voor het nationale elftal aldaar. Hetzelfde geldt overigens voor Zakaria Labyad (17), Youness Mokthar (19) en Imad Najah (19). In hun geval zal het natuurlijk meer om het Marokkaans jeugdelftal gaan. In ieder geval een verstandige keuze van Nordin, aangezien hij in het Nederlands elftal waarschijnlijk nooit aan de bak zou komen.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Amrabat en Labyad kiezen voor Marokko.

  1. Pingback: Lekker bezig bij de KNVB. | PSV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>