Isaksson verslaat Dszudszák.

Nederland en Japan zijn niet de enige landen die dit weekend interlandvoetbal hebben gespeeld. Ook veel andere landen streden tegen elkaar, met ook een aantal PSV-ers. Zo stonden Isaksson en Dszudszák tegenover elkaar. Die strijd werd in het voordeel van de Zweed beslist: 1-2. Manolev won met Bulgarije met 4-1 van Montenegro, Salcido met Mexico met 0-3 in Costa Rica.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>